Özgün Teknolojilerimiz

 

 

DAVRAN

 

TEKNOLOJİLERİMİZ

İşletmelerinizin prestiji, kalitesi ve hayat konforunuzu arttırmak için;

  • Yaşam ve iş kalitenizi, dünya standartları üzerine çıkaracak olan, sonucu sürdürülebilir,  zehirsiz, kimyasız  "WELLNESS-Teknolojilerimiz", özellik ve keyfiyeti itibari ile halen piyasada  bilinmeyen AB standartlarının üzerinde özgün teknolojilerdir.

1- ISITMA

2- PİŞİRME

3- KURUTMA

4- WELLNESS- Hijyen ve Sanitasyon

- Anti Fly 

- Zehirsiz, Kimyasız Haşere Kontrol Teknolojileri

- Zehirsiz, Kimyasız Patojen Kontrol Teknolojileri

- ORGANİK SERA ÜRETİMİ

- ORGANİK CANLI PİLİÇ ÜRETİMİ

- SİNEKSİZ, LARVASIZ GIDA ÜRETİMİ ve DEPOLAMA

5-  ET – Balık - Sebzede RAF ÖMRÜNÜ KİMYASIZ 10 Kat UZATMA

 

1- ISITMA:

 

  • Modern Çağın Organik Isıtma ve Kurutma Sitemi!
  • Doğal gazdan %50 daha tasarruflu!
  • Kestaneleri kışın yine kavurup çıtırdatır!
  • Evinizi,Yaz mevsimine terfi ettirir!
  • Tek ısıtma sisteminde, Beş fonksiyon aynı anda Yaşatır!
  • "KALORİFER + ŞÖMİNE + SOBA + SAUNA + EN EKONOMİK ISI KONFORU" nu bir arada sunan "Turbo Radyan Isıtma Sistemi" ARDO
  • Size özlediğiniz ama artık geçmişte kaldı değiniz ısı konforlarını aynı anda yaşatır.
  • Dilerseniz kahvaltı ekmeğinizi kızartır, kestane kavurur,  
  • Dilerseniz; organik taze domatesleri kışın odanızda bile yetiştirebilirsiniz!
  • Soba, şömine önünde oturma keyfini yaşatır.
  • Konveksiyonel ısıtmada: %80 lere ulaşan ısı kaybını %10 lara çeken ısıtma teknolojisi.

2- PİŞİRME:

ZEHİR ÜRETMEYEN IZGARA TEKNOLOJİSİ (ENDÜSTRİYEL ve EV TİPİ):

  • Metal yok!
  • Kömür yok!
  • Duman, is yok!
  • Duman, is kokusu yok!
  • Karbonlaşma Yok! (Et, balık Izgara üstünde unutulsa da!)
  • Yağda da karbonlaşma yok! (Et, balık Izgara üstünde unutulsa da!)
  • 5cm. Kalınlığa kadar dana etini firesiz pişirme kabiliyeti! ( Orta noktası Dahil! )
  • Palamut balığını bütün olarak firesiz pişirme kabiliyeti! (Et, balık Izgara üstünde unutulsa da!)
  • Bacasız odada kokusuz balık pişirme kabiliyeti!
  • Kumaş örtülü masada çorba içerken, ızgaramızı pişirebilme kabiliyeti!
  • Pişirilenlerin Lezzeti asla taklit edilemez! Kömür ızgarasından daha lezzetli!
  • Ev tipi ızgarada enerji tüketimi 2.6KW yerine, sadece 0.7KWatt.
  • Endüstriyel 40x90cm. 6KWatt Trifaze yerine, sadece 220Volt. 2Kwat. Özelliklerde!

3- KURUTMADA :

  • Aflatoksin üretmeyen kurutma!
  • Patojen üretmeyen kurutma!
  • Sebzenin, meyvenin renk görünümünü bozmayan kurutma!
  • Lezzeti artıran kurutma!
  • 80 KW yerine 20 KW enerji tüketimi ile kurutan teknoloji!

4- “ WELLNESS- Hijyen ve Sanitasyon Teknolojilerimiz”  

      *- Yeni Anti Fly Teknolojimiz:

       Zehirsiz, kimyasız sineksizleştirme!

  • Problem yıllarca tekrarlamaz!
  • Sinek arı, sivrisinek sayısı hep sıfırda durur!
  • Kimyasal Kullanılmaz! 
  • Zehirsiz, kimyasız Pest Kontrol ! 
  • Fare,
  • Kemirgenler,
  • Kan emiciler.

Kın kanatlılar,

  • Hamam böceği,
  • Akrep,
  • Karınca,
  • Yılan problam olmaktan çıkar!
  • Yıllarca tekrarlamaz!
  • Sayısı hep sıfırda durur!
  • Kimyasal kullanılmaz!
  • Zehirsiz, kimyasız Patojen Kontrol!
  • Konutlarınız,
  • Çiftlikleriniz,
  • Hataneleriniz,
  •  Açık/ kapalı gıda üretim tesisleriniz,
  • Marketlerinizde.
  • Depolarınızda,

ORGANİK CANLI PİLİÇ ÜRETİMİ:

  • Mevcut üretimdeki aynı zaman süresinde,
  • Yem tüketiminde %20 azalma!
  • Et üretiminde %30 artış!
  • Yemlerde hiçbir katkı ve kimya kullanılmadan!
  • Antibiyotik kullanmadan!
  • Kuş gribi riski sıfırda!
  • “%100 Organik Piliç” yetiştirme!
  • + %40 oranında  katma değer artışı sağlayan!
  • Yatırım maliyeti 24 ayda geri dönen teknoloji!

ORGANİK SERA ÜRETİMİ:

  • Hiç Kimyasal Kullanmadan!
  • “Organik Sera” üretimi  gerçekleştirme!
  • Üretim süresinde 15 gün erkencilik sağlayan!
  • Maliyeti 1 sene de geri dönen organik sera teknolojisi!
  • Sinek, sivrisinek, arı Problemlerinde           
  • SİNEKSİZ, LARVASIZ GIDA ÜRETİMİ ve DEPOLAMA:
  • Açık ve kapalı alanlarda kimyasal kullanmadan, sineksiz,  larvasız  üretim ve depolama teknolojisi!

5- ET – Balık - Sebzede RAF ÖMRÜNÜ KİMYASIZ 10 Kat UZATMA:

  • Kimya hiç kullanmadan!
  • Hiçbir katkı asla kullanılmadan!
  • Açıktaki market et reyonlarında!
  • Ambalaj kullanmadan!
  • Açık raf ömrünü et- balık - sebzede  10 kata kadar uzatan teknoloji!

ENDÜSTRİYEL ÇÖZÜMLER

İşletmeniz ve sizin için en uygun olan çözümleri öğrenmek için danışmanlarımızla irtibata geçiniz…

 

 

Anasayfa | Biz Ne Değiliz! Ne Yapmayız! | BİREYSEL ÇÖZÜMLER | ÇÖZÜMLER | HAŞERATA YENİLMEYİN! | Hijyen ve Sanitasyon | TS EN IS0 22000 | Gece Yangınları | Kullanım Alanları | Haberler | Haşeratı Nasıl Etkiler | Siz Kararlıysanız | Teknolojilerimiz | NEDEN PestGO? | Ödülümüz | SİZİNLE TANIŞIYORUZ | Hakkımızda | PestGO Fare Haşere Güvenlik | PestGO Sineklere Karşı Güvenlik | PestGO Yaşam Alanı Güvenliği | PestGO Gıda Güvenliği | PestGO Hat Güvenliği | PestGO Enerji Güvenliği | PestGO Sanayi Güvenliği | PestGO Yangın Güvenliği | S.S. SORULARINIZ | Kullanma Kılavuzu | REFERANSLARIMIZ | BELGELER | İLETİŞİM |